EVEN VOORSTELLEN: EUGÈNE VALENTIJN

Begrijpen van VM (propositie en keuzen; Best Practices)

Executive consultant/adviseur en/of interim manager voor strategische (complexe) veranderprocessen in organisaties (profit en non profit). Veel kennis en ervaring in de Publieke Sector.

Supervisor/coach/therapeut en adviseur op alle niveaus in een organisatie; ook op Governance niveau (RvT en RvC)Docent op post graduate en post HBO/MBA niveau in de vakgebieden van Verandermanagement, Leiderschap, Coaching en Mediation (Therapeutisch/coachend psychoanalyse gedrag van mensen in organisaties), Sociale Vaardigheden en Integrale Veiligheidskunde.

Interim opdrachten met haalbaarheid studies voor organisatie ontwikkelingen, reorganisaties, fusies, strategische marktpositioneringen (met name in het domein van non profit), cultuurverandertrajecten, ontwikkeling zelforganiserende teams…..

Begeleiden en consulteren in project- en procesmatig werken, strategisch en persoonlijk ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en vorming, competentie ontwikkelingen (gedragsvoorkeuren en veranderingen), leiderschapsontwikkelingen, reorganisaties (herinrichten), fusies e.d.

   

  Opleidingsniveau: Academisch/Universitair

  • Vakgebieden: Organisatiekunde, Strategie en Ondernemerschap, Veranderkunde (methodisch verandermanagement en Change Leadership, Hoger Management Non Profit, Psychoanalyse (gedrag in organisaties), Governance RvT, Integrale Veiligheidskunde en Bestuurskunde.
  • Gecertificeerd voor verschillende assessment tools en programma’s alsmede trotse eigenaar ACMKC® Verandermanagement Methodologie.
  • Geaccrediteerd voor (internationaal) toonaangevend programma’s, methodieken en modellen in de domeinen van changemanagement and psychoanalyse.

  ‘Met zijn grote deskundigheid op het gebied van verandermanagement en leiderschap opent Eugène nieuwe perspectieven’

  ’Eugène is always balanced and he is the ‘old-grey-wise’ expert for personal development and leadership’

  ‘Eugène is a passionate and highly motivated educator with a great interest in helping people become better at what they do.’

  Mijn nr. 1 hobby:

  Mijn absolute nummer 1 hobby is mijn Harley Davidson (Street Glide Special).

  Als jongetje van 15 was ik al helemaal in de ban van de HD, een Liberator WLA 41, van mijn vader. Hij had die via het Amerikaanse leger.

   

  Ik ben ook met zo’n oude Harley begonnen en sindsdien nooit een ander merk. Het is heerlijk om op de King of the Highway te rijden en flinke tochten te maken. Geeft zoveel gevoel van vrijheid en ruimte. Met trots gevoel stap ik op mijn Harley en sluit me van alles af…… mijn tijd en niets hoeft.

  De uitdaging om van mijn Harley’s een heel persoonlijke motor van te maken is elke keer aanwezig. Mijn reputatie bij Harley Davidson Club ‘s-Hertogenbosch mag er sinds jaar en dag al zijn  “Typisch een Eugène motor” en dan wordt er ook al flink gelachen, want ik weet direct wat er wordt bedoeld.

   

  Kortom, ik blijf een ieder telkens weer uitdagen en verrassen. Mijn motor is mijn constante factor voor Change.; een passie boordevol energie en durf.