ACMKCAlma Change Management Knowledge Center

  • Slide 3
  • Slide4
  • Slide5
  • Slide1
  • Home

Home

Welkom op de website van Alma Change Management Knowledge Center (ACMKC).

Neem er gerust de tijd voor, want degene die behoefte heeft aan echte oplossingen voor organisatiekundige en persoonsgebonden ontwikkelingen in veranderprocessen vindt hier een ingang vol perspectieven.

Perspectieven die je helpen om veranderingen en transformaties eenvoudig en succesvol handen en voeten te geven. Zinvolle en bruikbare oplossingen die er toe doen. Gemakkelijk eigen te maken en toe te passen. Snel analyseren waar je in een project of proces staat; wat er van je verwacht wordt; wat je wilt en moet weten; welke stappen je gaat zetten en waarom deze stappen; wat je gaat doen en ook nog hoe jouw persoonlijke aanpak succesvol kan zijn. Succes wat je met anderen mag delen. Hoe leer je weerstand snel boven tafel te krijgen om er vervolgens op een zeer goede en zinvolle manier mee om te gaan. Hoe krijg je jouw partners, medewerkers, management en directie snel aan boord om te laten zien wat de bedoeling is en hoe je met elkaar eigenaar wordt van een visie, een wensbeeld, verwachtingen en persoonlijk geluk. Samenwerken om datgene te bereiken waar je blij van wordt. Mindfulness en geluk als drijfveren om succesvol te willen zijn. Van ‘deze tijd’ willen en mogen zijn; het 21ste Eeuws leiderschap.

Wij bieden op verschillende manieren professionele ondersteuning met als doel een bepaald gevoel echt te laten zijn. Een gevoel dat verbonden is aan beleving, leiderschap, teamwork, echtheid en vooral zinvol naar werk en zin om te leven. Oplossingen die deels ondersteund worden met een prachtige doch zeer doordachte methodiek. De ACMKC Verander Management Methodiek© bestaat uit een set van sjablonen, assessments, quick scans en wordt in verschillende (leer) omgevingen aangeboden. Een blauwdruk (uitgebreid Werkboek) bestaande uit een compleet navigatie programma om van start te kunnen gaan met telkens een einddoel voor ogen. Jarenlang onderzoek en expertise is hieraan vooraf gegaan. We prijzen ons ook gelukkig dat we een hecht en professioneel team zijn met mooie waarden. We maken dankbaar en zinvol gebruik van elkaars waarden, inzichten, kennis en kunde. Ga naar ons aanbod en kijk welk programma bij je hoort of wat je als maatwerk wil ontvangen.

Neem zeker contact met ons op en leg jouw wensen, voorkeuren en verwachtingen aan ons uit. Wat dat betreft zijn we er trots op dat we vanuit heel wat praktijkervaring en theoretische expertise het vermogen hebben om in uw opgave of opdracht in te leven en daarin werkelijk iets te mogen betekenen. Geen trukendoos en alleen modellen, maar echtheid in wat we bieden en pretenderen te zijn. Persoonlijke coaching in verschillende vormen wat met gewoon een contact mag beginnen. We willen graag kennis delen en u mag ontvangen. 

Het moeilijkste en ook het mooiste in verander of verbeterprocessen is de mens zelf en daar ligt onze focus. Welke transformatie heb jij en anderen nodig? Ben jij degene die de transformatie kan bieden of leveren? We benaderen de businesskant en gelijktijdig de menskant; een geïntegreerd proces van Doen of Niet Doen van Willen en dus Moeten……

Wij wensen u veel plezier en nut met onze website en hopen dat ACMKC voor u een leerzaam platform en persoonlijke uitdaging mag zijn om uit te groeien tot een ALMA wat staat voor de 21ste Eeuws Leider.

Train the Mind and Change the Brains